In onze Tiny Houses

Geniet je volop van Luxe

Tiny Houses

Onze Tiny Houses zijn ideaal voor gezinnen of voor twee personen die wat luxer willen zitten!
Ze hebben een eigen Douche en aparte wc. Ze hebben een grote keuken met vaatwasser en combi/magnetron. Ook kunnen ze lekker verwarmd worden door de cv ketel. Een televisie mag natuurlijk niet ontbreken.
Op de begane grond is er een ruimte slaapkamer met twee boxspring bedden. Deze kunnen zowel aan elkaar als apart gezet worden.
Boven is er een slaapzolder, met drie aparte bedden. Deze zolder is super spannend en leuk voor kinderen! Deze is ook alleen geschikt voor kinderen. Een volwassene kan hier slecht staan, omdat het niet hoger is dan 1.50 meter. Daarnaast gaat er een steile trap omhoog. Kinderen zullen hier van genieten, maar ouderen klimmen vast iets minder graag…Er is ook een traphekje boven, zodat het wat minder gevaarlijk is voor de kleintjes..
Buiten is er een mooi vlonder terras met fijne tuinmeubelen en een grote parasol.
De Tiny Houses staan op ruime plaatsen met veel gras eromheen. Ze staan op onze camping en kijken uit op het kinder speel veldje met trampoline, zandbak, schommel etc..

Ze zijn te huur van 1 april tot 1 november en vanaf 70 euro per nacht.

Als u een Tiny house bij ons huurt kunt u gebruik maken van de leenfietsen van de camping( dit is en gratis service die wij bieden)

Kosten Tiny House:

April/Mei: 70 euro per nacht
Juni: 80 euro per nacht
Juli en augustus: 100 euro per nacht
September: 80 euro per nacht.
Oktober: 70 euro per nacht
Schoonmaakkosten: 50 euro
Toeristenbelasting: 2,00 euro per persoon per nacht.